Millainen tapahtuma on Grail Quest -pelitapahtuma?

Kaytossa oleva kuva Millainen tapahtuma on Grail Quest pelitapahtuma - Millainen tapahtuma on Grail Quest -pelitapahtuma?

Grail Quest -pelitapahtuma on monien pelifanien kovasti odottama Turussa järjestettävä tapahtuma, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2017 syyslomaviikolla. Ellei Grail Quest -pelitapahtuma ole sinulle vielä tuttu, voit tutustua siihen näppärästi tämän artikkelin avulla!

Mistä Grail Quest -pelitapahtumassa on kyse?

Monipuolinen Grail Quest -pelitapahtuma keskittyy ensinnäkin e-urheiluun, mutta tarjoaa myös kattavan tietoiskun muuhunkin pelimaailmaan. Kyseessä on alan suurtapahtuma, joka on suunnattu sekä pelaajille, alan yrityksille kuin muillekin pelialasta tavalla tai toisella kiinnostuneille vierailijoille.

Jokainen Grail Quest -pelitapahtuma on ollut oma, uniikki tapahtumansa, joka on käsitellyt E-urheilua ja muutakin pelialaa hyvin laajalla skaalalla. Esimerkiksi ensimmäisessä Grail Quest -pelitapahtumassa päästiin pelaamaan yhdessä verkossa ja järjestettiin kovatasoisia kilpapeliturnauksia. Tarjolla oli myös monipuolista ja mielenkiintoista lavaohjelmaa, sillä tapahtumaan osallistui esimerkiksi suosittuja tubettajia ja striimaajia, kuten TaikaSoppa ja Ink Owl. Jimm’s PC -store ylläpiti tapahtumahallissa laajaa messualuetta, jossa pääsi tutustumaan storen tuotteisiin ja toimintaan. Tapahtumassa oli tarjolla myös keräilykorttipeli- ja strategia-turnauksia ja tapahtuman aikana esiteltiin Turussa toimivia pelitiimejä. Tapahtuman aikana oli mahdollisuus päästä myös kokeilemaan VR:aa eli virtual realitya.

Grail 2021 -pelitapahtuma Turussa

Tänä syksynä on jälleen tarkoitus järjestää E-urheiluun pureutuva suurtapahtuma Turussa, sillä Grail 2021 -pelitapahtuma aiotaan järjestää Turun Messukeskuksessa tulevana syksynä. Tähän tapahtumaan odotetaan osallistujia niin pelaajien kuin alan yritysmaailmankin joukosta ja luvassa on jälleen upeaa ja mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa kolmessa hallissa ja kolmessa eri teemassa!

Yksi tulevan pelitapahtuman mielenkiintoisimmista teemoista on eittämättä E-urheiluturnaukset ja pelaaminen yleensäkin. Yksi Turun Messukeskuksen halleista onkin omistettu juurikin E-urheiluturnauksille sekä pelaamiselle. Turnauksiin osallistuminen on erityisen jännittävää ja turnauksissa pääseekin haastamaan itsensä lisäksi myös muut E-urheilijat! Oletko valmis ottamaan osaa Grail 2021 -pelitapahtuman turnauksiin ja kilpailemaan jopa niiden voitosta?

Toinen teemoista on uusien alan teknologioiden ja uutuuspelien esittely. Samalla esitellään myös alan työ- ja koulutuspaikkoja. Tämä teema valtaa yhden Turun Messukeskuksen halleista ja sen anti kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos mietit, olisiko peliala tavalla tai toisella sinun tulevaisuuden alasi. Löydät tästä hallista hyviä vinkkejä alan opintoihin ja uramahdollisuuksiin! Kolmas teemoista on musiikki ja viihtyminen. Tälle teemalle varattu halli on hyvä paikka rentoutua!

Related posts