Meistä

Sivun kuva Meista - Meistä

Tervetuloa uudelle checkpointfestivaali.fi-sivutolle, joka pyrkii tarjoamaan aikakauslehtimäistä tietoa pelitapahtumista ja festivaaleista. Jos haluat tietää, milloin ja missä näitä tapahtumia järjestetään, on checkpointfestivaali.fi oikea sivusto juuri sinulle, sillä se auttaa sinua pysymään ajan tasalla alan tapahtumista ja festivaaleista! Sivusto tarjoaa tietoa myös e-sport-turnauksista, cosplaysta, indie-peleistä, työpajoista, seminaareista, musiikkiesityksistä, lautapeleistä, videopelikulttuurista, suomalaisista pelialan yhdistyksistä ja siitä, kuinka voit päästä noiden yhdistysten jäseneksi. Luvassa on siis runsaasti viihdettä, joten kannattaa seurata checkpointfestivaali.fi-sivustoa aktiivisesti ja säännöllisesti!

Kenelle checkpointfestivaali.fi on suunnattu?

Uusi ja monipuolinen checkpointfestivaali.fi on suunnattu kaikille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista pelitapahtumista sekä alan festivaaleista. Jos haluat osallistua tällaisiin tapahtumiin tai kuulla, mitä alalla tapahtuu juuri nyt, on checkpointfestivaali.fi oikea sivusto juuri sinulle. Se soveltuu hyvin myös e-sportiin liittyvistä turnauksista kiinnostuneille lukijoille, sillä pyrimme päivittämään ajankohtaista ja mielenkiintoista tietoa suoraan e-sportin kentältä! Muita käsittelemiämme aiheita ovat esimerkiksi indie-pelit, työpajat, seminaarit, musiikkiesitykset, lautapelit, videopelikulttuuri, suomalaiset pelialan yhdistykset sekä niihin liittyminen – lyhyesti sanottuna siis monenlainen viihde laidasta laitaan!

Toivomme, että checkpointfestivaali.fi onnistuu inspiroimaan sinua ja että palaat lukemaan sen artikkeleita myöhemminkin! Jos pidit checkpointfestivaali.fi:n artikkeleista, kannattaa tilata myös sivuston uutiskirje!