Kuinka tilaat liput pelialan festivaaleille

Sivun kuva Kuinka tilaat liput pelialan festivaaleille - Kuinka tilaat liput pelialan festivaaleille

Moni intohimoinen pelaaja odottaa jo tulevia pelialan festivaaleja ja miettii kuumeisesti, kuinka saisi tilattua liput mahdollisimman helposti ja näppärästi. Löydät tästä artikkelista vinkkejä muutamien alan kuumimpien festareiden lippujen ostamiseksi.

Yleisiä vinkkejä lippujen ostoon

Ole ajoissa lippujen ostamisen kanssa! Etenkin suosituimpien festivaalien liput saatetaan myydä nopeasti loppuun. Näin kävi esimerkiksi Qstockin kaksipäiväisille lipuille vuonna 2019. Liput myytiin nimittäin loppuun jo kuukautta ennen festivaalin ajankohtaa.

Lippujen ostamisessa kannattaa käyttää ainoastaan virallisia myyntikanavia. Muutoin voi tulla huijatuksi ja ostaa vahingossa liput, jotka eivät olekaan aidot ja joilla sisäänpääsy voi pysähtyä jo tapahtuman portilla. Valitettavasti lippujen myynnissä on esiintynyt huijareita, jotka hyödyntävät festareille haluavan intohimoa festareita kohtaan ja myyvät ei-aitoja lippuja väittäen niitä aidoiksi.

Grail 2021 Turku -liput

Turun Messukeskuksessa on tarkoitus järjestää syksyllä 2021 E-urheiluun liittyvä suurtapahtuma, jota moni innokas E-urheilija jo odottaa suurella innolla. Festivaali on avoinna sekä E-pelaajille että alan yritysmaailmalle ja festivaalin aikana esitellään esimerkiksi uusia teknologioita sekä uutuuspelejä. Lisäksi kävijät saavat tietoa alan työ- ja koulutuspaikoista.

Tapahtumassa on käytössä kolme eri hallia, jotka sisältävät kolme erilaista teemaa. Yhdestä hallista löytyy E-urheiluun liittyvää pelaamista sekä turnauksia. Intohimoinen pelaaja jää helposti koukkuun tähän halliin ja viihtyy monipuolisten pelien äärellä!

Toisessa hallissa esitellään alan uusia teknologioita ja uutuuspelejä sekä pelialaan liittyviä työ- ja koulutusmahdollisuuksia. Pelialan koulutus ja työ kiinnostavat monia nuoria, joten tapahtuman tarjonta kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Ala tarjoaa nimittäin hyvät mahdollisuudet menestyä ja luoda vaikkapa oma yritys – kunhan vain taidot ovat hyppysissä. Toisaalta alan kilpailu on kovaa, eikä pelien koodaaminen ole aina lasten leikkiä. Ala sopiikin haasteista pitävälle luovalle tyypille, joka on valmis haastamaan itsensä kerta toisensa jälkeen!

Kolmannesta Messukeskuksen hallista löytyy tapahtuman aikana viihdettä ja musiikkia. Tässä hallissa on mukava rentoutua pelaamisen tai vaikkapa valtaisan tietotulvan jälkeen!

Jos tapahtuma tai muut Turun Messukeskuksen ajankohtaiset tapahtumat kiinnostavat sinua, kannattaa tilata Messukeskuksen ajankohtaista tietoa tarjoava messuposti-niminen uutiskirje. Saat näin tietoa Messukeskuksen tulevista tapahtumista, pääset osallistumaan kilpailuihin ja voit saada erilaisia, rahanarvoisia etuja. Messupostin tilaaminen on maksutonta, joten sitä ei kannata jättää väliin!

Turun Messukeskuksen tapahtumiin on näppärää ostaa liput etukäteen Messukeskuksen netissä toimivasta lippukaupasta. Valitse ensiksi sinua kiinnostava Messukeskuksen tapahtuma ja seuraa tämän jälkeen lippukaupan ohjeita.